marți, 1 mai 2012

Primul semestru


Primul semestru din clasa a IX-a a inceput intr-o zi calduroasa in care totul indica ca va fi foarte bine si asa a si fost. Ne-am asezat unde erau toti de la IX D si am asteptat emotionati clipa in care ne-am dus in clasa condusi de catre doamna diriginta , unde a venit o echipa de filmare si i-au luat interviu unei colege, Laurei.

Pentru a ne cunoaste mai bine, am decis sa mergem in excursie la Agapia , excursie care a fost foarte amuzanta de cand am ajuns pentru ca impreuna cu colegele mele am primit Camera Iubirii :> , pe cand ceilalti aveau Camera 2, 3 sau 4 iar mereu toti faceau glume pe seama numelui camerei noastre. Momentul cel mai frumos din aceasta excursie a fost gratarul, la care am contibuit toti  , intr-o mica sau mai mare masura , apoi am facut focul de tabara si am cantat la chiatara si totul fost atat de frumos … A doua zi am plecat pe jos pana la manastirea Agapia , cand eu impreuna cu cateva colege mereu ramasesem in urma cu cel putin 10 m . Pe drum ne-am cumparat kurtos kalacs (cozanac secuiesc ) si dulceata de trandafiri sau de alte tipuri, care a fost buna-buna .Apoi ne-am intors la cabanute , am mai stat un pic de am mancat , dupa ne-am luat ramas- bun de la gazdele noastre si am pornit catre Iasul nostu tristi ca s-a terminat atat de repede .

O alta intamplare frumoasa din viata fiecarui boboc este, desigur, Balul mult asteptat de catre toti. El a inceput prin defilarea perechilor si desemnarea castigatorilor de Miss si Mister 2012 reprezentati de Alexandra (IXC) si Dragos(IXA). La bal ne-am distrat extraordinar de mult, desi eu eram destul de lovita , din cauza caderii mele extraordinare pe terenul de sport , dar asta este alta poveste , pe care o  sa v-o spun alta data ; asta nu m-a impiedicat sa dansez toata noaptea , ma rog, mai precis pana cand ne-a dat aproape afara din club, si cum s-o faca mai bine decat sa opreasca muzica ?? :)) . A doua zi trebuia sa ne ducem la scoala pentru ca , desi erau zilele scolii noi aveam  o activitate impreuna cu clasa a XI-a D , sa urmarim un film , ales de catre doamna diriginta , la care , din pacate nu am mai putut asista , eu impreuna cu alti cativa colegi de-ai mei .
La sfarsitul semestrului a venit , momentul decorarii clasei , care  a fost unul foarte frumos, la care am contribuit cu totii, unii la impodobirea bradului , altii la ornarea clasei, cativa la punerea unor abtipiduri facute de doamna profesoara de desen pe ferestre . La urma, dar chiar si in timpul desfasurarii momentului de decorare , am facut multe poze , care ne vor ramane ca amintire pe veci. Dupa cateva zile , am organizat o petrecere de Craciun in Copou, la Casa Vanatorului, unde toata lumea s-a bazat pe ceilalti, astfel ca atunci cand am ajuns la restaurant , am observat ca nimeni nu avea muzica; noroc ca cei de acolo ne-au dat ei muzica si astfel ne-am putut desfasura momentul Craciunui in familia IXD.
In semestrul I s-au intamplat o multime de astefel de evenimente, de momente placute, amuzante , care nu s-ar mai opri .Dar astea vor continua ,si continua si in semestrul doi al clasei a IX-a care este aproape de sfarsit, la fel ca si viata de boboc cu care nu ne vom mai intalni niciodata asa ca trebuie sa profitam cat mai bine si repede de ea , inainte ca timpul sa ne-o fure iremediabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu